Lelievletten

LelievletDe waterscouts zeilen in lelievletten. Dit is een stalen zeilboot, van ongeveer 5,5 m lang en 1,8 m breed. Het is een veelzijdig bootje waarmee je kunt zeilen, roeien en wrikken.
Lees meer

MS Eros

ErosDe Eros is een eigen gebouwd motorschip, te water gelaten in 1992. De stuurhut is voorzien van zitgelegenheid voor 5 personen naast de schipper. Het motorruim bevindt zich onder de stuurhut en bevat de krachtige DAF 825M. In het vooronder bevindt zich een klein keukentje, een toiletruimte en 5 slaapplekken.
Lees meer

MS Orion

OrionDe Orion is een eigen gebouwd motorschip, te water gelaten in 1997. Het schip bevat een roef waarin naast een keuken, toilet slaapgelegenheid is voor 5-7 personen. Het motorruim bevat de krachtige DAF 825 Turbo.
Lees meer

MS Adonis

De Adonis is een eigen gebouwd motorschip. In het midden van het schip ligt een DAF 575 motor. Vooronder zit een kleine opbergruimte, het schip is af te sluiten met een dekzeil. Er zijn geen echte slaapplekken aanwezig op het schip.
Lees meer

GMS Rival

RivalDe Rival is in 1981 uit de vaart gegaan als binnenvaartschip. In oktober 1982 is MS Rival met de schipper en al, bij onze groep gekomen. Het achterschip en het vooronder is geheel origineel gelaten. In het ruim van het schip is een verdieping met opbouw gemaakt.
Lees meer