Speltakken


Algemene informatie over de verschillende leeftijdsgroepen en opkomsttijden.
Lees meer

Sirenen

De Sirenen is een speltak voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar, ook wel Dolfijnen/Waterwelpen genoemd. Iedere zaterdagmorgen is er tussen 10 en 12 uur een opkomst in het clubhuis in het Bennekomse bos. De Dolfijnen zijn nog wat jong om al wekelijks op de Rijn te zeilen. Daarom is er gekozen voor activiteiten in het bos waarbij water een veel terugkerend thema is. Maar er worden ook hutten gebouwd, speurtochten gedaan, levend stratego gespeeld en nog veel meer! 
Lees meer

Hippias

De Hippias is een speltak voor de leeftijd van 11 t/m 16 jaar. We zijn gevestigd in het gebouw Asopos aan de Rijn. In het zomer seizoen zeilen we met de lelievletten op de Rijn. De leiding organiseert dan verschillende spellen en activiteiten op het water. In het winterseizoen onderhouden we de boten en doen we activiteiten op het terrein rond het clubgebouw.
Lees meer

Achaiƫrs

Hallo,
Wij zijn de Achaiërs. Wij zijn de scouts van de middaggroep. Wij hebben onze opkomsten op zaterdag van 13:30 tot 16:30 in ons clubgebouw Aan de Rijn.
Lees meer

Gaos

Welkom op de pagina van de Gaos! De Wilde Vaart groep van de Musinga Rijn.De Gaos is een middag groep in de leeftijd 16 t/m 19 jaar en bestaat uit ongeveer 20 leden.We hebben ieder zaterdag opkomsten van 13:30 tot 17:00 uur, over het algemeen stop de opkomst eigenlijk niet om 17 uur maar gaan we daarna nog gezellig door en eten we met z’n allen gezellig aan de rijn.
Lees meer

Thiassi

Welkom op de pagina voor de Thiassi!
De Thiassi is momenteel de groep waar de leden bij horen die de eind leeftijd van de Wildevaart zijn gepasseerd. De groep bestaat uit actieve en slapende leden vanaf 19 jaar en ouder.
Lees meer