Musinga-Rijn.

Waterscouting Musinga-Rijn staat voor: uitdaging! Bij Musinga-Rijn besteden 150 kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur op en rond het water. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige individuen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.
Lees meer

Scouting in de Maatschappij

Scouts zie je overal! Je komt ze tegen in de buurt tijdens een van onze opkomsten, maar ook bij de Nationale Dodenherdenking op de Dam in Amsterdam op 4 mei. Scouts zijn maatschappelijk zeer actief op allerlei gebieden.
Lees meer

Geschiedenis


De geschiedenis van Musinga-Rijn gaat meer dan 50 jaar terug. We gaan terug naar 1957: In Bennekom bestond er toen al een groep die Musinga werd genoemd, naar de indianenkreet die "vrede" betekend. Een aantal leden van deze groep besluiten in dat jaar te varen op de Rijn. Het enthousiasme is zo groot dat er besloten wordt een aparte zelfstandige groep op te richten. Achter de naam Musinga komt Rijn, en zo wordt het Musinga-Rijn. 
Lees meer

FAQ

Wij kunnen het ons voorstellen dat u nog een aantal onbeantwoorden vragen heeft. Hier proberen wij de meest gestelde vragen te beantwoorden. Mocht u vraag op onze website niet beantwoord worden neem dan contact met ons op!
Lees meer

Social Media

Musinga-Rijn is ook actief op social media. Zo vindt u ons ook op Facebook. Blijf op de hoogte van de laaste ontwikkelingen en volg ons! 
Lees meer