Specsavers Steunt!

Op donderdag 13 maart zijn we verblijd met een donatie van Stichting Specsavers Steunt. In totaal doneert deze stichting een bedrag van 1.332,75 euro aan Waterscouting Musinga-Rijn ten behoeve van de nieuwbouwplannen. Het afgelopen jaar hebben alle Specsavers-winkels in Nederland geld ingezameld voor goede doelen in hun directe omgeving. Afgelopen donderdag gingen de winkelmedewerkers op pad om het gespaarde bedrag te doneren, en symbolisch de cheque te overhandingen.

Julie Perkins - beschermvrouwe van de stichting en Country Director van Specsavers Nederland - "Dit jaar mogen wij met Stichting Specsavers Steunt alweer voor de derde keer geld uitkeren aan honderden lokale goede doelen. Op deze manier wil Specsavers iets teruggeven aan de lokale gemeenschap. Deze lokale initiatieven kunnen deze extra steun vaak goed gebruiken", aldus Perkins. "Ik wil al onze winkels en klanten hartelijk bedanken voor hun bijdragen in het afgelopen jaar. Hierdoor hebben we een prachtig bedrag bij elkaar gespaard!"

Stichting Specsavers Steunt
Specsavers richtte in 2010 de stichting op om iets terug te geven aan de lokale gemeenschap. Dit jaar start Stichting Specsavers Steunt alweer de vierde spaarronde. Voor elk verkocht montuur en hoortoestel doneren de Specsavers-winkels automatisch een vast bedrag aan de stichting. Na een jaar sparen schenkt elke winkel telkens het bijeen gebrachte geldbedrag aan een goed doel of initiatief dat de samenleving ten goede komt.

 

Waterscouting Musinga-Rijn bedankt specsavers voor de geweldge bijdrage.