Geen nieuws

Er is momenteel geen nieuws

Rijnrace 30 mei 2015

Bekijk nu ook de foto's op de website

Weer een flinke stap in project herinrichting

Hoewel we eigenlijk verwachtten dat het enige weken (zaterdagen) in beslag zou nemen, is op 28 februari de oude Romney botenloods van het terrein verwijderd.

Voor het beeldverslag: zie de foto-pagina.

Het bouwteam gaat nu verderLees meer

Specsavers Steunt!

Op donderdag 13 maart zijn we verblijd met een donatie van Stichting Specsavers Steunt. In totaal doneert deze stichting een bedrag van 1.332,75 euro aan Waterscouting Musinga-Rijn ten behoeve van de nieuwbouwplannen. Het afgelLees meer

Zomerkamp

Waterscouting Musinga-Rijn begint de zomer met gaaf kamp
Lees meer

Opening Vaarseizoen en Open Dag

Vandaag hebben we het vaarseizoen geopend met een gezamenlijk spel.

Op zaterdag 8 juni hebben we een open dag. Kom kijken wat we doen. Neen daarom je vriendje of vriendinnetje mee naar de opkomst en laat je uitdagen!

Officiele Opening Nieuwe Botenloods 6 oktober 2012

Eindelijk is het dan zover! Meld je nu aan! Via deze website kan je, je aanmelden voor de officiele opening van de nieuwe botenloods. Ben je een lid, een oud lid of een belangstellende en vind je het leuk om de opening bij te wonen, geef je dan nu op. 's Avonds is er een BBQ en een groot feest, mis het dus niet!
Lees meer

Na 35 jaar weer een mooi uitzicht!

19 juni 2012 – Het is ruim 35 jaar geleden dat er een streep werd gezet door de plannen om huizen te bouwen op de plek van de monumentale Steenfabriek en omringende uiterwaarden van de Bovenste Polder.
Lees meer

Tweede Mijlpaal Nieuwbouw Botenloods

Konden we jullie in mei berichten dat we de eerste mijlpaal hadden bereikt, namelijk het storten van de betonvloer, zijn we verheugd nu de tweede mijlpaal aan te kondingen. 
Lees meer

Opendag 12 mei

A.s. zaterdag 12 mei is Open dag van Waterscouting Musinga-Rijn. Het is vrije inloop gedurende de hele middag van 12:00 tot 16:00, dus u kunt zelf bepalen wanneer en hoe lang u langskomt. De hele middag is ons informatiepunt bemand en varen er meerdere motorboten heen-en-weer, die u als ‘bezoek’ kunnen afzetten op de varende zeilboten op de rivier.
Lees meer

< Nieuwere berichten | Oudere berichten (1 pagina's) >