Jeugdleden

Heb je zin om: te leren zeilen, zelf een hike te organiseren, te pionieren en af en toe op een hartstikke gaaf kamp te gaan? Dan is Waterscouting Musinga-Rijn echt wat voor jou! Musinga-Rijn biedt een actieve en uitdagende vrijetijdsbesteding voor jong en oud! We staan open voor iedereen vanaf zeven jaar. 
Lees meer

Financiƫn

Wil je graag lid worden van Musinga-Rijn kijk dan even op deze pagina voor de contributie. Musinga-Rijn probeert haar contributie zo laag mogelijk te houden en tracht daarmee laagdrempelig te zijn.
Lees meer

Installeren

Je hebt al een paar keer meegedraaid met de groep en besluit lid te worden van de groep. Na een aantal weken plezier te hebben gemaakt en al veel leuke activiteiten te hebben gedaan, is het tijd dat je echt wordt verbonden aan de groep.
Lees meer

Vrijwilligers

De activteiten van onze jeugdleden zouden niet georganiseerd kunnen worden zonder de geweldige inzet van de vele vrijwilligers Naast de leidinggevenden van de diverse speltakken heeft Musinga-Rijn een aantal gespecialiseerde ondersteuningsteams.Ben je enthousiast, vind je het leuk om activiteiten voor kinderen te organiseren en wil je graag je energie en creativiteit kwijt? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Lees meer

Lidmaatschap opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap kan op elk moment, met een opzegtermijn van een maand. Dit kan uitsluitend schriftelijk aan de ledenadministratie via ledenadministratie@musinga-rijn.nl en de leiding van het desbetreffende onderdeel.
Lees meer